spacer
spacer search

Ловеч Прес
Новините от Ловеч и региона * Много за всичко, всичко за важното

Search
spacer
Последни новини
header
СЪДЪРЖАНИЕ
Начало
Актуално
Общество
Мнения
Разследване
Измерения
Спорт
Литекс
Връзки
Редакция
Търсене
Парламентарни избори 2017
maiki_droga.jpg
Кратки новини
Арендатор взема за 30 години градини в Добродан
9 имота в местността Корубашината от землището на троянското село Добродан ще бъдат арендувани за срок от 30 години, реши местният общински съвет. Арендаторът Дилян Иванов ще плаща годишна арендна вноска от 526 лв. за общо 16,600 дка. Имотите са станали собственост на община Троян в началото на 2013 г. със заповед на началника на Областната дирекция "Земеделие" по чл.19 от Закона за собствеността и ползването на земеделските земи. Тъй като Дилян Иванов е единственият кандидат да стопанисва и развива тези имоти, по предложение на администрацията той получи това право без публичен търг - както е според законовите предписания, щом се отнася до овощни градини.

Начало arrow Общество arrow Fibank отбеляза 20 години в Ловеч

Fibank отбеляза 20 години в Ловеч Print E-mail
Fibank отбеляза 20 години в Ловеч Fibank (Първа инвестиционна банка) отбеляза със стилно събитие 20- годишнината на клон Ловеч.
Присъстваха над 130 клиенти, партньори и приятели на банката, както и служителите от офиса в град Троян. Към днешна дата клоновата мрежа на банката в страната наброява 160 клона.
Домакинът на събитието, управителят и регионален мениджър г-н Николай Николов, поздрави гостите и направи равносметка на изминалия период, като благодари на клиентите за доверието през годините. Г-н Николов изказа признателност и към всички служители на банката в региона, които с много труд и професионализъм са превърнали името Първа инвестиционна банка в символ на висок стандарт при работата с клиенти.
Група „Сигнал“ и трио „Хипнотик” забавляваха гостите на събитието, а водещ бе Митко Павлов. Равносметката за банката е повече от успешна: 20 години след откриването на клон Ловеч, клиентите в региона са повече от 18 000 физически и юридически лица.
Напред >
spacer
Click for Lovetch, Bulgaria Forecast
Who's Online
Има 7 гости онлайн
ФотоОко
hambar13.jpg

 
spacer